STILLING LEDIG:

Dyktig hovmester søkes til Gammelbua Restaurant på Reine

Er du klar til å oppfylle drømmen om Lofoten?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Reine Rorbuer

Stillingstittel: Hovmester

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Reine

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Reine Rorbuer består av 42 komfortable rorbuer, Gammelbua Restaurant, Nybua konferanse fasiliteter og driver med aktiviteter (guidet kajakk turer, vandring og foto turer, samt nordlys turer) for våre gjester. Hotellet ligger i den vestlige delen av Lofoten, ved inngangen til Reinefjorden. På sommerstid nyter vi endeløse dager og midnattssol, og om vinteren korte dager med spektakulært vær og nordlys. Reine Rorbuer er en del av Classic Norway. Alle Classic Norway hotell har en unik beliggenhet bygget på kultur, natur og historie. Classic Norway Hotels er en leverandør av komplette kvalitetsprodukter til norske og internasjonale kunder fra næringsliv og ferie-/fritidsmarkedet.

Gammelbua Restaurant har 72 sitteplasser, samt uteservering og et stort selskapslokale. Om sommeren serverer vi daglig frokost buffet, a la carte lunsj og a la carte middag. Vi søker en dyktig hovmester som vil også fungere som assistent og stedfortreder til restaurantsjefen vår.

Er du en serviceinnstilt, løsningsorientert, ansvarsfull og flink team-player med erfaring fra en lignende stilling? Er du flink til å motivere teamet og representere Gammelbua Restaurant? Søk hos Reine Rorbuer. Vi kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø!

Krav til kompetanse

  • minst 2 års erfaring fra hovemester eller restaurantsjef stilling eller minst 5 års erfaring som servitør
  • godt engelsk og gjerne et skandinavisk språk
  • førerkort

Personlige egenskaper

  • serviceinnstilt, løsningsorientert, selvstendig, ansvarsfull og flink team-player

Syns du dette høres spennende ut? Ikke nøl med å sende oss din søknad!

Send søknad og CV på epost til [email protected]

Søknadsfrist: Snarest


Powered by Labrador CMS