STILLING LEDIG:

Vil du jobbe tett på mennesker — i et unikt miljø?

Hvis du også er glad i å lage mat og ønsker en meningsfull arbeidshverdag, da er det kanskje akkurat deg vi søker!

Studentsamskipnaden søker kokk til Fjelldal

Studentsamskipnaden er på jakt etter en medarbeider som ikke bare kan lage utmerket mat til studenter og kursdeltakere ved Brann- og redningsskolen på Fjelldal. De søker også etter en god lagspillere, som vet å lage en atmosfære det blir snakket om.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Norges arktiske studentsamskipnad

Stillingstittel: Kokk

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Fjelldal

Søknadsfrist: 23. juni (vi vurderer kandidater fortløpende)

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Studentsamskipnaden tilbyr boliger, mat og drikke, barnehager, treningssentere og helsetjenester ved UiTs campus og ved Brann- og redningsskolen.

Vi leverer våre tjenester i Narvik, Harstad, Tromsø, Hammerfest, Longyearbyen, Alta og på Fjelldal.

Vi sørger for gode velferdstjenester for rundt 16.000 studenter som er tilknyttet UiT og Universitetsstudiene på Svalbard. I tillegg er vi tilknyttet andre fagskoler i Troms og Finnmark.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte som hver dag går på jobb for å yte sitt beste for studentene. Vi har 17 serveringssteder på våre fire campus i tillegg til kantine og studentboliger på Norges Brann- og redningsskole.

Les mer om oss her.

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune har bygget ny kantine som driftes av Norges Arktiske Studentsamskipnad. Vi leter etter en ny medarbeider som vil være med å utvikle vårt nye spisested, sier driftsansvarlig Grethe Stave.

Hun er nemlig på jakt etter mennesker som elsker å lage mat, som er lagspillere og som motiveres av å lage et spisested som studenter og ansatte gleder seg til å besøke.

– Vi har virkelig ambisjoner om å skape en god atmosfære i et helt nytt spisested. Skolen er i vekst, og vi vokser sammen med dem, sier Stave.

Turnusordning og skoleferier

Vår virksomhet på Fjelldal vokser, og derfor leter vi etter en ny kokk

Vi åpnet den nye kantinen i august 2024. Vi er godt i gang, men har fortsatt mye vi vil utvikle videre.

Kantina har åpent fra kl 07:00 til klokken 21.00 på hverdager og kl 9:30 – 20:00 i helger. Vi serverer fire måltider pr dag. Vaktene er fordelt mellom de ansatte. Vi følger en turnus der vi jobber lengre i de 40 ukene skolen er i drift, noe som også betyr lange ferier.

Dette er en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, hektiske dager og attraktive ferieperioder.

– Skolen vil være stengt sommerferier, juleferier og påskeferier. Jeg tror dette er noe som vil være attraktivt for de rette menneskene, sier Stave.

– Fjelldal ligger vel 40 minutter fra Harstad, og bare en drøy time fra Narvik. Noen av våre ansatte er dagpendlere og andre bor i nærområdet. På skolen har vi også tilgang pendlerbolig i en oppstartsfase.

Brann- og redningsskolen på Fjelldal i Tjeldsund kommune har bygget ny kantine som driftes av studentsamskipnaden.

Brann- og redningspersonell, studenter, ansatte og besøkende skal bli møtt med et godt vertskap – som har en stor lidenskap for mat og gode opplevelser.

Vår ambisjon er å lage hjemmelagde, tradisjonsrike og moderne måltider – aller helst med lokale råvarer. Vi har også en ambisjon om å servere egne signaturretter.

Er du klar for å drifte Norges beste spisested for studenter og kursdeltakere?

4 gode grunner for å søke jobb på Fjelldal:

  • Tidlig involvering: Gode muligheter til å delta i utviklingen av vårt nye spisested med dine gode ideer.
  • Personlig utvikling: Som ansatt ved Studentsamskipnaden får du muligheten til personlig utvikling innen mat- og serveringsbransjen.
  • Turnus: Turnusen er tilpasset slik at det skal være god balanse mellom jobb og fritid
  • Gode ferieordninger: Ettersom arbeidsplassen din er ved et studiested, vil det holdes stengt i skolens ferier, noe som utgjør 12 uker i året.

Er du vår kokk?

Mat og drikke er en viktig del av skole- og kurshverdagen for studenter og ansatte. Nå søker vi en serviceinnstilt og dyktig kokk som skal være med å utvikle vårt nye konsept.

Sammen med vårt team vil du bidra til at avdelingen lykkes med å levere gode resultater og flott service til våre gjester. Du vil bidra i den daglige driften, og utarbeide spennende og smakfulle matkonsepter.

Andre ansvarsområder:

  • Tilberedning av mat, både varm og kald
  • Ansvar for IK Mat og HACCP
  • Bidra til varebestilling, varemottak og varepåfyll
  • Oppvask / renhold
  • Bestillinger, kasseoppgjør og månedsoppgjør
  • Det er viktig at våre kokker er gode rollemodeller for kolleger og bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Hvem er du?

Du har fagbrev som kokk, og erfaring i bruk av IK Mat / HACCP. Erfaring fra servicenæringer, restaurant eller kantine vil være en fordel.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er selvstendig, men også samarbeidsorientert.

Du er serviceinnstilt og har et høyt fokus på å levere god kvalitet i alle ledd. Du skaper også gode relasjoner til medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

Du kan identifisere deg med våre verdier: modig, inkluderende og ansvarlig

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du frihet og handlingsrom til å skape et nytt konsept sammen medet dyktig team. Du får også varierte og meningsfulle oppgaver på Fjelldal.Du en del av et trivelig og faglig dyktig fagmiljø, som samarbeider godt påtvers av andre avdelinger og studiesteder i landsdelen.Det vil være gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Andre vilkår:

  • Turnusordning
  • Konkurransedyktig lønn etter eget regulativ
  • Meget gunstig pensjonsordning med maksimale innskuddssatser (din andel er 1% av brutto lønn)

For spørsmål kan du kontakte driftsleder:

 Grethe Stave på tlf 91394498 eller e-post

Søknadsfrist: 23. juni (vi vurderer kandidater fortløpende)

Send søknad enkelt i skjema under

 

Powered by Labrador CMS