STILLING LEDIG:

Frydenbø Industri Blokken søker prosjektleder for den daglige produksjonen ved anlegget

Økt oppdragsmengde og spennende fremtidsplaner for vår avdeling i Blokken gjør av vi søker etter en prosjektleder / produksjonsleder.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Frydenbø Blokken AS

Stillingstittel: Prosjektleder

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Blokken

Søknadsfrist: Løpende

Meld din interesse her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Frydenbø Group er et familieeid konsern med hovedkontor på Damsgård i Bergen. Konsernet er en betydelig aktør innen forretningsområdene; Bil, Industri, Eiendom og Marine. I 2019 ble NXT etablert som den femte enheten. Frydenbø Group har totalt 770 medarbeidere og omsatte i 2021 for omlag 3,5 mrd. kr. Frydenbø Groups kjerneverdier: entusiastisk, ærlig og ansvarlig. Visjon: "Skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse". Felles strategiske fokusområder: Kundereise, Team, Lønnsomhet og Bærekraft.

Frydenbø Industri, er der eventyret startet for 105 år siden. Delkonsernet er blant Norges fremste leverandører av produkter og tjenester til marin/landbasert industri. Hovedkontoret ligger på Hanøytangen utenfor Bergen og vi har i dag 175 ansatte. Vi har levert over 83.000 diesel motorer i det norske maritime markedet.

Siden 1993 har Frydenbø Industri samarbeidet med FPT om komplette fremdriftssystemer til mindre fartøy. Større fremdriftsløsninger leveres gjennom motorleverandøren ABC. Viktige aktiviteter er service (mekanisk og elektro) og leveranse av deler til det profesjonelle markedet, ut fra lokasjonene i Oslo, Bergen, Ålesund, Alta, Øksfjord, Havøysund og Sortland. I 2019 etablerte vi også en avdeling i Sverige. Frydenbø Industri har også etablert ny netthandel for reservedeler.

Avdelingen i Blokken har en 120 år lang tradisjon og historie som verft og leverandør til maritim næring. I fjor ble selskapet en del av Frydenbø-familien.

Vi er i dag 14 fast ansatte ved og har ambisjoner om en økning av arbeidsstokken i nær fremtid.

Vi jobber i dag med fremoverlente kunder innenfor fiskeri- og havbruk i hele Nord-Norge. Vi har en stor bredde i våre produkter og tjenester, og med en sterk satsning innenfor det grønne skiftet.

I Frydenbø Industri møter du kolleger som er entusiastiske, ærlige og ansvarlige.

Arbeid og ansvarsoppgaver

Stillingen innebærer ansvar for å lede den daglige produksjonen av serviceoppdrag ved anlegget, i tråd med våre verdier og mål. Du blir en del av ledergruppa ved Frydebø Industri Blokken.

Nøkkeloppgaver i stillingen er:

  • Ansvar for tilrettelegging, planlegging, kundemottak og oppfølging. Du følger prosjektene fra start til fakturering.
  • Innkjøp til prosjekter og produksjonen
  • Ressursstyring, oppfølging og planlegging av turnus, reiser med mer.

Ønskede kvalifikasjoner:

Rollen som prosjekter handler om å være god på planlegging, organisering, oppfølging og kontroll. Vi ser etter deg som er målrettet, og har evnen til å lede og gjennomføre lønnsomme prosjekter.

Du er dyktig til å kommunisere både med både medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Du ser viktigheten å ta vare på dine medarbeidere i en travel hverdag.

Andre viktige kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fortrinnsvis relevant utdannelse; teknisk fagskole, ingeniør eller lignende. Arbeidserfaring kan veie opp for utdanning.
  • Gjerne erfaring fra mekanisk industri eller verksted.
  • Du har gjerne noe erfaring med prosjekt og ledelse. Du er strukturert, god på samarbeid og løsningsorientert.
  • Gode språkkunnskaper på skandinavisk og engelsk.
  • Økonomisk forståelse.

Vi tilbyr

Du får faglige utfordringer i et godt og uformelt arbeidsmiljø, sammen med en entusiastisk gjeng. Vi er stolte over den utviklingen vi er i, noe som gir deg muligheten til å utvikle deg selv og din kompetanse.

Du vil oppleve ledere og eiere som er til stede og inspirerer til innsats.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.


For spørsmål om stillingen, kontakt gjerne

  • Kristian Jakobsen, administrasjonsleder i Frydenbø Industri Nord, på 971 07 093 // e-post
  • Kjartan Ridderseth i Heia Nord-Norge, på 97006787 // e-post

Søknadsfrist: Snarest, søknader behandles fortløpende

Registrer deg enkelt her, og du blir kontaktet:

Powered by Labrador CMS