STILLING LEDIG:

Hammerfest sykehus søker behandler til voksenpsykiatrisk poliklinikk

Vi ser etter deg som er vernepleier, sykepleier eller sosionom med videreutdanning innen psykisk helsearbeid.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Stillingstittel: Behandler i Rusteam

Stillingstype: Heltid, fast

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 02.11.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her!

Distriktspsykiatrisk senter (DPS) består av Voksenpsykiatrisk poliklinikk (VPP) og Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP). Vi er er organisert under Hammerfest sykehus og yter generelle polikliniske tjenester til tre kystkommuner; Nordkapp, Måsøy og Hammerfest.

Vi som jobber på VPP i Hammerfest er en trivelig og allsidig gruppe som ser frem til å inkludere en ny kollega i vårt team. Teamet består av 14 fag-stillinger. VPP er samlokalisert med BUP, noe som gir et større fagmiljø og ikke minst flere dyktige og hyggelige kolleger.

Vi søker en ny kollega! Vi har ledig fast stilling som behandler med tiltredelse snarest.

Hammerfest har ca. 10 500 innbyggere og er en by med mange muligheter både for jobb og fritid. Her finner du flotte turmulighetene året rundt rett utenfor døren, med åpent landskap som går helt ned i fjæresteinene. Jakt og fiske er populære aktiviteter. Om aktiviteter innendørs frister mer, har Hammerfest et rikt kulturliv med Arktisk kultursenter som det naturlige midtpunkt. Det finnes en rekke ulike lag og foreninger i byen, som gir tilbud til både barn og voksne.

Om sommeren har vi to måneder midnattssol og om vinteren to måneder mørketid, begge deler er unike opplevelser. Selv om vi ligger langt mot nord har vi gode forbindelser til resten av landet med daglige fly- og båtavganger. Et av to sykehus i Finnmark ligger i byen, noe som gir gode muligheter for jobb innenfor helsevesenet. De siste årene har petroleumsvirksomhet gitt byen en rivende utvikling, inkludert gode jobbmuligheter for eventuell samboer/ektefelle.

Tiltredelse etter avtale.

Arbeidsoppgaver

 • Behandling av pasienter med rett til behandling i spesialisthelsetjenesten
 • Jobbe helhetlig, fra forebygging til behandling
 • Diagnostiske vurderinger og utredninger i forhold til å tilrettelegge behandlingstiltak og terapi
 • Målrettet tverrfaglig samarbeid internt og med våre samarbeidspartnere
 • Bidra faglig i teamarbeid
 • Delta i faglig utviklingsarbeid og planlegging
 • Noe reisevirksomhet i opptaksområdet må påregnes

Kvalifikasjoner

 • Vernepleier, sykepleier eller sosionom med videreutdanning i psykisk helsearbeid, eller annen relevant utdannelse i psykiatri/rusbehandling
 • Klinisk erfaring for å møte et spekter av psykisk problematikk
 • Interesse for faglige utfordringer i et flerkulturelt område
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Evne til fleksibilitet og selvstendighet
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Godt arbeidsmiljø
 • Mulighet for veiledning samt videre- og etterutdanning
 • Tilretteleggelse for klinisk godkjenning
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Medlemskap i landets kanskje beste pensjonsordning
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
 • I tillegg til god lønn får du en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med enhetsleder Bryndis Rogde, telefon 917 13 341 eller epost [email protected]

Søknadsfrist 2. november 2021

Send søknad i vårt skjema her


Generell informasjon

Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest.

Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes.

Finnmarkssykehuset ønsker ikke kontakt med selgere.

Powered by Labrador CMS