STILLING LEDIG:

Nå kan du starte karrieren i verdens nordligste by – og kombinere det med meget gunstige økonomiske vilkår.

Er du tredjeårs bioingeniør-student? I Hammerfest kan du få jobb og ekstra stipend

Vi kan tilby årsvikariat med mulighet for fast ansettelse – kombinert med et stipend på 50.000 kroner.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset HF

Stillingstittel: Bioingeniørstudent

Stillingstype: Vikariat, 100 prosent

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 7. desember

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor. Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Det er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her

For deg som er tredjeårs bioingeniørstudent tilbyr vi nå et stipend á kr. 50.000,-, mot ett års bindingstid ved Hammerfest sykehus. Halvparten av stipendet tildeles ved kontraktinngåelse, resten utbetales ved tiltredelse i stillingen.

Det er flere økonomiske fordeler ved å bo i Finnmark - Finnmarksfradraget, sletting av studielån og lavere strømpris. En familie på fire kan spare opp mot 100.000 kroner pr år.

Ved enhet for medisinsk biokjemi og blodbank har vi 16,5 stillinger i et aldersmessig blandet miljø, og har en kjønnsfordeling som er tilnærmet lik mellom begge kjønn.

Vi har et godt arbeidsmiljø hos oss, og finner ofte på sosiale aktiviteter sammen på fritiden; i tillegg er vi er lønnsledende innenfor bioingeniørfaget nasjonalt.

Vi er et lite fagmiljø som samarbeider godt med andre yrkesgrupper på sykehuset.

Nye Hammerfest sykehus som er under bygging.
Nye Hammerfest sykehus som er under bygging.

Hammerfest er kjent som verden nordligste by, og vi våger å påstå at den for tiden er en av Norges mest spennende og dynamiske byer! Mye takket være petroleumsvirksomheten har byen gjennomgått en rivende utvikling de siste 10 årene. Kommunen har drøyt 11.300 innbyggere.

Hammerfest er en liten by, med korte avstander til alt fra barnehage til butikk. Vi har blant annet et aktivt turlag i regi av DNT, og mange ulike fritidstilbud for noen og enhver! Her får du i tillegg til en spennende jobb, kort vei til naturopplevelser i alle retninger - fra fjell til hav, i en by med et rikt kulturliv

Hos oss får du jobbe på mindre avdelinger, slik at du får mer varierte arbeidsoppgaver og mer ansvar.

Arbeidsoppgaver

 • Varierte oppgaver innen blodbank, hematologi, koagulasjon og medisinsk biokjemi
 • Arbeidsoppgavene rulleres kontinuerlig, og vi har aktiv vakt døgnet rundt
 • Avdelingen har 16,5 bioingeniørstillinger i et aldersmessig blandet miljø
 • For tiden har vi arbeid hver tredje helg

Kvalifikasjoner

 • Tredjeårs bioingeniørstudent
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur

Personlige egenskaper

 • Vi ønsker deg som er engasjert, motivert og som brenner for faget
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Høyt aktivitetsnivå ved en teknologisk velutstyrt avdeling
 • Medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomster, samt 6 mnd. prøvetid
 • I tillegg til god lønn får du i Finnmark en rekke økonomiske fordeler som nedskrivning av studielån, lavere skatt og billigere strøm

Generell informasjon

Kun søkere som søker elektronisk via WebCruiter vil blir vurdert. Attester og vitnemål samt to referanser legges ved søknaden. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, må vi ha autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). Originalpapirer etterspørres ved innkalling til intervju. For alle stillinger med pasientrettet arbeid, krever vi at du legger fram politiattest.

Finnmarkssykehuset deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Målet med inkluderingsdugnaden er at fem prosent av alle nyansatte i staten skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en. Finnmarkssykehuset ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Finnmarkssykehuset er i utvikling. Endringer i arbeidsoppgaver/stillingsbeskrivelse kan derfor ikke utelukkes.


Kontaktinformasjon:

enhetsleder Bente Johanson, på telefon 41652897 eller e-post

Søknadsfrist: 7. desember

Send søknad her


Powered by Labrador CMS