STILLING LEDIG:

Unik beliggenhet og overskudd av fornybar kraft setter Harstad/Narvik-regionen i sentrum i det grønne skiftet.

I mer enn 100 år har fornybar kraft vært vår forretningsmodell. Det skal vi fortsette med.

Vi tar en aktiv rolle for det grønne skiftet og ny industri. Vil du være med på denne reisen?

Ta ekspressveien til toppen og bli med på det grønne skiftet: Sjekk disse jobbene i Nordkraft akkurat nå

Vi søker prosjektingeniører, forretningsutviklere, vedlikeholdsingeniør og fagarbeidere.

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Forretningsmodellen vår er utvikling, produksjon og distribusjon av fornybar energi. Det har vi holdt på med siden 1910.

I tillegg bygger, drifter og leverer vi innholdstjenester til sluttkunder på egeneid bredbåndsinfrastruktur – fiber og fast trådløs.

Våre eiere er i hovedsak kommunene i aksen mellom Harstad og Narvik. Hovedkontoret til konsernet ligger i Narvik, mens nettselskapet har sitt hovedkontor i Harstad. Til sammen 230 mennesker har sine arbeidsplasser fordelt over hele regionen. Vi produserer årlig to TWh strøm, drøyt halvparten eier vi selv. Totalt omsetter konsernet for nesten en milliard.

Vårt mål er å være på pallen i alt vi gjør. Derfor gjør vi prosjekter innen næringsutvikling og innovasjon med et mål om å skape aktivitet til det beste for hele regionen.

Les mer om Nordkraft

Det har aldri vært større interesse rundt aksen Harstad-Narvik. Bli med på laget nå – og få en ekspressvei til toppen av nordnorsk næringsliv.

Vi i Nordkraft har sett det lenge. Nå har børsnoterte Aker Horizons også analysert seg frem til at vårt fornybare kraftoverskudd og gode logistikk er som designet for det grønne skiftet.

Store planer er lansert. Større planer skal lanseres.

Vi er selvsagt med på laget. Aker er allerede en del av vår batterifabrikk-satsing. Og det er vår kraft som er selve gullet i satsingen.

Siden 1910 har vi skapt fornybar energi. Takten har stadig økt og vi tror sterkt på at industrien må plasseres der vi produserer kraft.

Når vi setter sammen fremtidens Nordkraft-lag søker vi derfor også de aller beste.

Du som har lyst til å sitte ved forhandlingsbordet når vi skriver avtaler om ny batterifabrikk. Som vil være med på laget når vi skaper ny energi. Og som vil være med på å endre et helt samfunn.

I Nordkraft er muligheten til å få både tillit og tilgang til heftige arbeidsoppgaver stor. Målene våre er heftige.

Samfunnsgevinsten er enorm. Vi er i ferd med å bygge opp en internasjonal organisasjon – hvor vi reserverer de heftigste jobbene for de aller flinkeste.

Les mer om å jobbe i Nordkraft og sjekk ut alle stillingene på våre karrieresider!


Arbeidssted vil i hovedsak være Narvik, Harstad eller andre steder i regionen.

Prosjektingeniører elkraft, maskin og bygg

Med mange store etableringer på gang, blir det stadig flere oppgaver for Nordkraft Prosjekt.

Nå søker vi tre nye ingeniører til et engasjert fagmiljø som jobber med utvikling, prosjektering og utbygging av fornybar energi.

Forretningsutvikler Powered Land

Det er stor interesse for å etablere kraftkrevende næring i Narvik-regionen. Sammen med Aker Horizons er Nordkraft godt i gang med jobben for å etablere en batterifabrikk.

I tillegg er det varslet flere større industrietableringer hvor Nordkraft vil spille en sentral rolle, som hydrogen, ammoniakk og datasenter.

Nå søker vi en ambisiøs og engasjert person som ønsker å ta del i dette arbeidet.

Forretningsutvikler Energidrift

Vi søker en ambisiøs og driftig forretningsutvikler, som får i oppgave å utvikle våre drifts- og handelstjenester innen vindkraft, vannkraft, gatelys og andre energitjenester.

Arbeidet vil bestå i forretningsutvikling, aktørkontakt, analyse og kalkyler, forbedringsarbeid og forretningsutvikling. Interne forbedrings- og utviklingsprosesser vil også inngå i stillingen.

Vedlikeholdsingeniør

For å videreutvikle vårt vedlikeholdskonsept søker vi vedlikeholdsingeniør. Arbeidet vil bestå i vedlikeholdsanalyse, utarbeidelse av vedlikeholdsplaner og langtidsplaner.

Systemansvar for vårt vedlikeholdssystem vil tilhøre denne stillingen. Stillingen vil samarbeide med våre ti stasjonsledere.

Fagarbeider elektro og mekanisk

Har du fagbrev innen elektrofag eller mekaniske fag? Og trives med å skru høyt og lavt, inne og ute, sommer og vinter?

Vi søker deg som har sikkerhet som fundament i arbeidet ditt, og er faglig trygg og løsningsorientert. Du motiveres av å jobbe med tekniske anlegg i et inkluderende og raust arbeidsmiljø. Hos oss blir du en del av et dyktig, tverrfaglig og engasjert team.

Powered by Labrador CMS