STILLING LEDIG:

Sundquist søker prosjektleder

Vi kan blant annet friste med stor fleksibilitet, gode utviklingsmuligheter og et sosialt arbeidsmiljø: Vil du være med å utvikle selskapet videre?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Sundquist Anlegg AS

Stillingstittel: Prosjektleder

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Harstad eller Kirkenes 

Søknadsfrist: 19. februar

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Sundquist er en bygg- og anleggsentreprenør med bred og lang erfaring innen entreprenørdrift helt tilbake til 1935. Vi utfører prosjekter i hele Nord-Norge og har hovedbase i Kirkenes, Sør-Varanger.

Den største delen av arbeidene våre utføres i forbindelse med kommunaltekniske anlegg, vegarbeid, utbygging av boligfelt/tomter og grunnarbeid på industri og næringstomter. I tillegg kommer en stor del av omsetningen vår fra fjellsprengningsoppdrag, mobil knusing/sortering og salg av knuste masser.

Vi har også eget verksted med fagkyndige mekanikere som utfører vedlikehold og reparasjoner av maskinparken vår. Vår grunnholdning er «Anleggsarbeid med

omtanke». Det innebærer å utføre våre arbeider med omtanke for våre kunder, ansatte, eiere, samfunn og miljø! Vår visjon er «Ledende anleggsentreprenør i Nord basert på kompetanse, kvalitet og effektivitet – sammen skaper vi best resultat!»

Vi ønsker å forsterke prosjektlederteamet vårt, og søker nå en engasjert og fleksibel prosjektleder til våre kontorsteder Harstad eller Kirkenes.

Som prosjektleder vil du ha overordnet ansvar for å lede og koordinere våre anleggsprosjekter. Dette innebærer blant annet god styring av økonomi, fremdrift og HMS.

Du er derfor gjerne forretningsorientert og opptatt av å skape gode relasjoner til kunder, kolleger og interessenter. Du vil arbeide tett med resten av ledelsen hos oss og rapportere til prosjektansvarlig/daglig leder.

Du vil jobbe fra kontoret, men periodevis reising og opphold på anleggene må påregnes.

Ansvarsområder:

 • Kundehåndtering
 • Oppfølging av kontrakter og dens standarder
 • Oppfølging av fremdrift og økonomi 
 • Planlegging og gjennomføring av anleggsprosjekter
 • Rapportering til prosjektansvarlig/daglig leder

Hvem er du? 

Du er gjerne utdannet ingeniør / sivilingeniør eller fra teknisk fagskole. Vi ser for oss at du har erfaring med prosjektarbeid, og har forståelse for økonomi og rapportering.

For å lykkes i stillingen ser vi også for oss at du har gode lederegenskaper og kan bygge opp gode prosjektteam.

Vi ønsker også at du:

 • Er engasjert, lærevillig og nøyaktig
 • Har gode kommunikasjon- og samarbeidsevner, samt gjennomføringsevne
 • Har god norsk muntlig / skriftlig fremstillingsevne
 • Har førerkort klasse BE
 • Er fleksibel mtp reisning / pendling

Hva kan vi tilby deg?

Sosialt arbeidsmiljø: Hos Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.

Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.

Sentral rolle: Som prosjektleder vil du jobbe tett med ledelsen, og være med å planlegge strategier, og utvikle selskapet videre.

Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemme, fra hytta eller feriehuset i Spania. 

Andre vilkår:

 • Attraktive lønnsbetingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne en av våre rådgivere i Heia Nord-Norge:

 • Madeleine Moe476 50 168 eller e-post
 • Marit Nylund992 90 420 eller e-post

Eller daglig leder i Sundquist:

 • Áigin Bakkehaug400 41 092 eller e-post

Søknadsfrist: 19. februar 

Send søknad her


Powered by Labrador CMS