STILLING LEDIG:

SØKER KOLLEGA: Daglig leder Jan Hugo Svendsen (t.v.) og eier Thor Drechsler.
SØKER KOLLEGA: Daglig leder Jan Hugo Svendsen (t.v.) og eier Thor Drechsler.

250 medarbeidere og 4000 solgte biler: Nord-Norges største bilkonsern søker IT-ansvarlig

– Vi søker et talent som vil jobbe hardt. Hos oss vil du få brynt deg både på det operasjonelle og innenfor de strategiske områdene, sier Bil i Nord-sjef Jan Hugo Svendsen.

– Dette er et sted for deg som søker utfordringer. Vi er en særdeles fremoverlent organisasjon med mye som skjer og mange flinke folk.

Daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord AS sier det som det er: Når han jakter IT-ansvarlig til konsernets hovedkontor i Svolvær er det fordi det er mange oppgaver å ta tak i.

I et selskap hvor det skjer mye, og det gjerne skal skje fort.

Men også et selskap hvor menneskene er viktige – den viktigste ressursene, understreker Svendsen:

– Vi er som en familie, og vi har en eier som er sterkt engasjert i drifta og opptatt av folkene som jobber her. Ja, vi skal jobbe, men vi skal også bry oss om de som jobber her.

Frank Johnny, Geir og Jan Ove har jobbet med Volvo i over 100 år

De tre gode kollegaene Frank Johnny Johansen, Jan Ove H. Rognvoll og Geir Sigvartsen har arbeidet i til sammen 104 år hos Bil i Nord Bodø. Trioen trekker fram blant annet godt arbeidsmiljø, gode kolleger og ikke minst en god latter.

– Vi er nok litt løse i snippen og som vi sier: Vi tror på Nord-Norge. Bil i Nord ønsker å være en betydelig aktør i bilbransjen i nord også i fremtiden, sier Svendsen.

Samler IT-ansvaret på ny leder

Siden Thor Drechsler & co startet Bil i nord i 1996 har selskapet vokst til å bli Nord-Norges største bilforhandler. Selskapet nærmer seg 2 milliarder kroner i omsetning, selger 4000 biler i året og har over 250 medarbeidere.

Det betyr selvsagt mye data, IT-drift og mange digitale muligheter. Og nå skal selskapet organisere dette ansvaret inn under en helt ny lederstilling.

Frem til nå har disse oppgavene ligget ute i organisasjonen, men den nye IT-ansvarlige vil nå få hele ansvaret for alt av data, drift og utvikling.

– Vi har vokst gjennom 26 år, gradvis tatt nye steg. Bil i Nord er en profesjonell og veldrevet organisasjon. Samtidig har IT-strategien vår blitt litt til underveis. Nå skal vi jobbe mer strategisk med dette også, sier Jan Hugo Svendsen.

Er dette en jobb for deg? Bla videre for å lese mer – eller send en søknad på e-post nå!

Fra drift til digital transformasjon

IT-ansvarlig vil få et overordnet ansvar for drift og leveranser fra eksterne. Konsernet har ingen egen IT-avdeling, men får levert dette fra ulike leverandører.

Men en ting er drift, som er viktig nok. Enda mer interessant er kanskje mulighetene for oppside – gjennom digital utvikling og innovasjon.

På Bil i Nord i Tromsø jobber det åtte kvinner – som elsker å knuse fordommer!

Før mekaniker Ariel Moldenæs (20) fikk lærlingplass hos Bil i Nord, hadde hun fått avslag fra en annen arbeidsplass. Årsak? De ønsket ikke «kvinner på gulvet».

Nå jobber hun hos Bil i Nord i Tromsø, med hele sju kvinner blant kollegene. En av dem er Laila Ingelin Jakobsen, som forteller: – Enkelte ganger opplever vi at kunder har lavere forventninger til oss som mekanikere, fordi vi er kvinner. Da er det kult å knuse noen fordommer, og gjøre en skikkelig bra jobb!

Du som får oppdraget, vil få hovedansvar for selskapets digitale transformasjon, fra strategi til gjennomføring.

Hvordan kan teknologien gjøre alt fra verkstedbesøk til bruktbilhandel enda bedre for kundene, mer effektivt – og til syvende og sist mer lønnsomt?

Ikke bare for Bil i Nord, men også for kundene.

– Her handler det ikke nødvendigvis om å revolusjonere alt vi gjør. Men kan vi gjøre veldig mange ting 1 prosent bedre, blir det ganske mye forbedring til slutt, illustrerer Jan Hugo Svendsen.

Søker gjerne et talent

Når selskapet nå jakter ansvarlig for IT, er det ingen lang liste med 15 punkter over kvalifikasjoner, sertifiseringer eller mastergrader som står i stillingsutlysningen.

– Drømmekandidaten kan gjerne være ung med en ekstrem lyst til å få til noe. Vi tar gjerne imot et talent.

– Et talent som vil jobbe hardt. Det er mye viktigere enn at du skal kunne så forferdelig mye komplisert. Uansett hvilken utdannelse du har, så er sjansen stor for at det du har lært på studiet allerede er gått ut på dato. I denne jobben må du alltid sørge for å tilegne deg den riktige kunnskapen, løpende, sier Svendsen.

Samtidig understreker han at IT-kompetanse selvsagt er nødvendig. Men om du er selvlært, sivilingeniør eller systemarkitekt, er han ikke så opptatt av.

Vil ha deg i Svolvær

Forståelse for og kunnskap om bil kan også være en fordel – eller i hvert fall interesse nok til å tilegne seg denne kompetansen.

– Og for den rette kandidaten: Her er det gode vilkår?

– Vi er en solid bedrift med finansielle muskler. Folk får som fortjent hos oss, og til den beste kandidaten kan vi tilby konkurransedyktige vilkår, sier Jan Hugo Svendsen.

Den rette kandidaten bør helst også jobbe fast fra Svolvær, understreker han:

– I utgangspunktet ønsker vi en leder som er fysisk til stede her. Men å finne den riktige kandidaten er selvsagt det viktigste.

Bli med på det blå laget!

Bil i Nord søker IT-ansvarlig

Om stillingen

Arbeidsgiver: Bil i Nord AS

Stillingstittel: IT-ansvarlig

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Svolvær

Søknadsfrist: 15. januar

Send søknad på e-post

Om arbeidsgiver

Bil i Nord består av 10 avdelinger, og vi har en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilkonsern, og du finner oss i Tromsø, Svolvær, Harstad, Bodø, Sortland, Finnsnes, Mosjøen, Mo i Rana, og Leknes og totalt er vi 250 medarbeidere. Ved alle avdelinger tilbyr vi bilsalg, verksted og tjenester, samt tilbehør- og reservedelssalg. Vi er interessert i å finne dedikerte medarbeidere med rett kompetanse innenfor disse områdene.

Bil i Nord er i vekst og trenger stadig flere engasjerte medarbeidere med rett kompetanse!

Vi samler ansvaret for IT-drift og utvikling på en ny leder i selskapet.

Hva går jobben ut på?

Vår nye IT-ansvarlig får ansvar for en hensiktsmessig organisering, styring og utvikling – som bidrar til å utløse innovasjonskraften i selskapet.

Din jobb blir å bygge bro mellom faglige behov og teknologiske muligheter, modernisere våre IT-løsninger og utvikle disse i takt med våre ambisjoner om digital transformasjon.

Hovedansvar for alle eksterne leveranser til vår daglige IT-drift ligger også til stillingen.

Hva kan du?

Du må ha kompetansen og kunnskapene til å ta det nevnte ansvaret, men ikke minst blir det også ditt ansvar å bygge riktig kompetanse videre for å fylle rollen.

Teknologien endrer seg raskt, og denne jobben fordrer sterk interesse for muligheten det gir.

Hva kan vi tilby?

En spennende lederstilling helt i toppen av Nord-Norges største bilforhandler. Store faglige og teknologiske utfordringer i et selskap med 250 medarbeidere og nær 2 milliarder kroner i omsetning.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og gode vilkår for øvrig.

Vi er en uhøytidelig gjeng som verdsetter humor samtidig som vi er stolte av arbeidet vårt, har høye ambisjoner og sterkt fokus på god service og helt fornøyde kunder.

Bil i Nords verdier er lønnsom, uhøytidelig, profesjonell og engasjert. Det er viktig for oss at både medarbeidere og kunder kjenner igjen verdiene i hverdagen hos oss!


Høres dette ut som noe for deg?

Ta kontakt med daglig leder Jan Hugo Svendsen930 78 777 eller jan.hugo.svendsen@bilinord.no

Søknadsfrist: 15. januar

Send søknad på e-post


Powered by Labrador CMS