STILLING LEDIG:

Vi skal bygge Tromsøs råeste team: Bedsys søker knallgod salgssjef og sultne selgere

Høres dette ut som en utfordring for deg? Nå har du muligheten til å bli med på laget.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Bedriftssystemer AS

Stillingstittel: Salgssjef og selgere

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: Snarest – søknader behandles fortløpende!

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Bedriftssystemer har hatt en eventyrlig reise siden oppstarten i 1991. Vi er et godt etablert privateid selskap, lidenskapelig opptatt av data og datasikkerhet. Vi er lokalisert i Tromsø og er ledende i Nord-Norge innen salg av IKT-utstyr. Selskapet leverer driftstjeneste fra egne datahaller hvor vi garanterer lav latency og høy oppetid. Vi har lang erfaring og høy kompetanse på systemintegrasjon, og er spesialister innen skytjenester og sikkerhet.

Sell me this pen!

The Wolf of Wall Street

Sitatet stammer fra Hollywood. Men nå vil vi ha deg inn i vårt salgsteam i Tromsø.

Vi i BedSys liker å kalle en spade for en spade, og skal derfor forsøke å være så direkte som overhodet mulig:

Vi satser beinhardt i en knalltøff bransje, og vi har derfor startet jakten på en knallgod salgssjef og sultne selgere som skal bidra til å utvikle vår salgs- og distribusjonsavdeling.

I den forbindelse søker vi etter en engasjert leder som vil bygge opp og lede Tromsøs råeste salgsteam. Med gode strategiske og kommunikative egenskaper, som forstår hvordan man tilnærmer seg kunder og medarbeidere på en direkte, rasjonell og god måte.

I tillegg søker vi uredde selgere, som sammen med resten av salgsteamet skal utgjøre en del av det dynamiske laget.

Det aller viktigste er at dere liker å snakke med folk. Jobben vil i stor grad handle om å møte mennesker.

Våre eksisterende kunder er våre viktigste kunder, men vi har plass til flere kunder, og det er disse vi nå skal finne.

...hvordan ville du solgt denne pennen?

Hva skal du selge, lurer du kanskje på?

Kort fortalt kule og helhetlige IT-løsninger og produkter til bedrifter, organisasjoner og kommuner. Alt du trenger å vite om det, kommer du til å lære lenge før du skal ut å fly.

Vi kan tilby deg en spennende og trygg jobb med gode lønnsbetingelser, i et veletablert selskap med lang fartstid i markedet. Vi liker også å tro at vi er relativt «langt framme i skoene», som vi sier i Tromsø, og jobber kontinuerlig med å utvikle våre tjenester i møte med framtidens behov.

Dere vil være med å bygge opp et salgsteam bestående av 4-5 framragende selgere. Arbeidsstedet vil være i Tromsø, men det må regnes med noe reisevirksomhet.

Kjenner du at du trigges av å gjøre et ærlig arbeid sammen med oss i BedSys – ikke nøl med å ta kontakt.

Arbeidsoppgaver:

I denne jobben/stillingen vil du behandle innkommende ordrer/henvendelser fra eksisterende kunder, samt at du skal få jobbe med aktivt salg mot nye kunder vi sammen kvalifiserer.

Du skal også identifisere nye kunder og segmenter.

Arbeidet med å definere våre produkter og løsninger er en kontinuerlig prosess vi ønsker at du er med på. Anbud er også en viktig del av vår arbeidshverdag og her skal du også bistå med din kapasitet.

Våre eksisterende kunder er de viktigste og skal pleies deretter. Du vil være en ressurs i dette arbeidet, samt når vi skal utvikle og koordinere salgs- og markedsaktiviteter. Du vil slik sett få mulighet til å være med på å posisjonere selskapet i markedet.

Det vil bli lagt vekt på å utvikle din kompetanse og vi tilrettelegger gjerne for kurs- og konferansedeltakelse.

Vi tilbyr:

Vi bryr oss om våre ansatte og tilbyr fleksibilitet, gode betingelser og bedre enn lovpålagte minstekrav til pensjon og forsikringer.

Vi tilbyr også muligheter til faglig og personlig utvikling, og et arbeidsmiljø med kort vei til beslutninger. Du vil bli en del av et faglig sterkt selskap hvor du vil finne både støtte og sparring.

Våre sosiale sammenkomster bygger opp under vår uformelle stil. Vi skal også flytte inn i nye moderne lokaler høsten 2022.


For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med

HRM & Enterprise Architect Rune Kufaas 901 73 461 eller e-post

Søknadsfrist: Snarest – søknader behandles fortløpende

Vil du jobbe hos oss? Meld din interesse enkelt her:

Powered by Labrador CMS