STILLING LEDIG:

Åge Nilsen AS byr på gode kolleger og godt humør! Her prosjektsjef Sofie Ness og leder for prosjektavdeling, Jørn Dale.
Åge Nilsen AS byr på gode kolleger og godt humør! Her prosjektsjef Sofie Ness og leder for prosjektavdeling, Jørn Dale.

Hvis du vil ta ansvar for rørfag på store prosjekter, så kan dette være en mulighet å sjekke ut

Åge Nilsen AS søker en løsningsorientert prosjektleder som vil bli del av et faglig sterkt og mangfoldig team, i en av Nord-Norges ledende rørleggerbedrifter.

Publisert Sist oppdatert

– I Åge Nilsen får du muligheten til å være med på de mest spennende og avanserte jobbene i vår region. Vår kompetanse gjør at ingen oppdrag er for store eller for avanserte til at vi kan levere.

Slik beskriver prosjektsjef Sofie Ness mulighetene og arbeidshverdagen i bedriften.

Nye UNN Narvik – sykehuset som snart er ferdig.
Nye UNN Narvik – sykehuset som snart er ferdig.
Salmar InnovaNor – gigantanlegget på Senja.
Salmar InnovaNor – gigantanlegget på Senja.

Åge Nilsens oppdragsliste viser at de gang på gang vinner oppdrag når det er komplekse og innovative entrepriser: 

Utbyggingen av nye UNN Narvik, Hammerfest sykehus, Tromsøbadet, lakseslakteriet Salmar InnovaNor, Smørbukklia Studentboliger og en rekke utbygginger for Forsvaret er noen ferske eksempler.

Vil du lede slike prosjekter? Kontorsted Tromsø, Harstad eller Setermoen. Les videre, eller søk her!

Læring og utvikling

For femten år siden kom Dan Rune Jensen til bedriften som lærling. Han tok fagbrevet og utviklet seg i roller som bas og anleggsleder. I dag jobber han som prosjektleder. 

Det var det analytiske i faget som trigget ham:

– En rørlegger, det er en problemløser. Etter hvert som du får mer ansvar og nye roller, jo mer avansert problemløsning jobber du med, og gjerne i samarbeid med andre fag. Det motiverer å lære noe nytt hver dag; å aldri bli utlært, sier Dan Rune.

Prosjektsjef Sofie Ness hadde en fersk bachelorgrad i prosess- og gassteknologi da hun kom til Åge Nilsen for åtte år siden.

Hun startet som prosjektleder, og fikk ansvar for stadig større og mer avanserte prosjekter. De senere årene har hun jobbet med bedriftens totaltekniske arbeid, blant annet med å koordinere kalkulasjon og utførelse.

Dan Rune og Sofie er eksempler på engasjerte medarbeidere som har villet noe mer. 

Gjennom å ta ansvar har de fått tillit. I dialog med sine ledere har de fått planlagt og lagt til rette for videre utvikling.

Vil du vite mer om jobben?

Du er velkommen til å ta en prat med vår rådgiver i Bedriftskompetanse:

Kontakt Linn B. Sollund-Walberg på 99006318

Frihet og ansvar

Som prosjektleder verdsetter Dan Rune både ansvaret og friheten til å forme egen rolle:

– Jeg eier og styrer prosjektene. Har ansvar for å sikre et godt resultat, ivareta trivsel og produksjon ute på bygget. I dette ligger blant annet ivaretakelse av prosjektering, HMS og kvalitetssikring, samt å finne de gode løsningene i samarbeid med andre fag.

– Og som prosjektleder har jeg frihet til å løse prosjektet på min måte, så lenge jeg ivaretar dette ansvaret, forteller han.

Et ambisiøst lag

Dan Rune og Sofie snakker engasjert om miljøet de er del av, og som de har vært med på å bygge. Det handler ikke bare om trivselen det gir å jobbe sammen med kollegaer som er faglig sterke. 

Det handler også om hvem de er. At de representerer et mangfold, som sammen har skapt en god dynamikk for utvikling.

Daglig leder Tor Torbergsen er klar på at prosjektlederen de søker må ha rørfaglig bakgrunn. Det handler om evnen til raskt å ta ansvaret som tilligger rollen.

3 gode grunner til å bli en del av Åge Nilsen

1. UTVIKLENDE OG KOMPLEKSE PROSJEKTER: I Åge Nilsen får du jobbe med flere av de mest spennende og avanserte utbyggingsprosjektene i regionen

2. FAGLIG OG PERSONLIG UTVIKLING: Åge Nilsen er en arbeidsgiver som legger til rette for din utvikling – dersom du ønsker mer ansvar og nye utfordringer.

3. ET SOLID SELSKAP: Lokalt eierskap, 65 års historie, 75 medarbeidere, 200 millioner i omsetning og solid økonomi gir trygghet, handlekraft og dynamikk til å utvikle selskapet.

Selskapet søker også en kollega som passer inn i kulturen:

– Det er en selvfølge at våre leveranser skal ha høy faglig kvalitet. Samtidig er det viktig at vi kjennetegnes av å være fremoverlent, løsningsorientert, profesjonell og god på samarbeid. Av kunder, samarbeidspartnere og internt. Hver enkelt av oss må ha eierskap til og ta ansvar for fellesskapet, sier Sofie.

Som prosjektleder må du ha robusthet til å lede med trygghet, også når utfordringer oppstår og planer må endres:

– Når uforutsette ting oppstår, får du bruke problemløseren i deg. Finner du ikke løsningen selv, har du sterke fagfolk rundt deg som du alltid kan søke råd hos. Det er veldig motiverende å være del av et ambisiøst lag som legger sin stolthet i alltid å finne de gode løsningene for kunden, understreker Dan Rune.

Solid selskap, lokalt eierskap

Oppgaver. Kultur. Og en stolt historie. I 1957 etablerte rørlegger Åge Nilsen selskapet i Tromsø.

Faglig nysgjerrighet, nye ideer, hardt arbeid og kvalitet har resultert i et solid fundament for selskapets videre utvikling.

Dagens 75 medarbeidere skaper en omsetning på 200 millioner kroner årlig. Det lokale eierskapet har bestått. Det betyr noe, mener Dan Rune:

– Korte beslutningsveier gjør oss dynamiske og handlekraftige. Dette, kombinert med nærheten til arbeidet som utføres, fremmer trygghet og godt samarbeid, som igjen styrker kvaliteten.

Samarbeid som styrker og utvikler

Selskapet står heller ikke alene. I kompetansehuset Totalteq har Åge Nilsen, JM Hansen og Klimaservice samlet sin spesialisterfaring innen vann, strøm og klima.

– Gjennom Totalteq skal vi gi kundene de beste totaltekniske løsningene på komplekse behov i bygg- og anleggsbransjen, forklarer Tor.

Ambisjonen er et sterkt team med det beste Nord-Norge har å by på av totalteknisk kompetanse. Det gagner kundene. Og det gir prosjektlederne enda størrepotensiale for utvikling:

– Rørfaget i seg selv er mange fag. I Åge Nilsen kommer du i berøring med alle grenene, da det er mange funksjoner som skal leveres gjennom oppdragene våre. Som prosjektleder for våre totaltekniske entrepriser får du bryne deg på et enda bredere ansvar. Her kan du være lenge, og fortsatt utvikle deg, forteller Sofie.

Også medlemskapet i Konekta, en landsdekkende allianse av tekniske entreprenører, er viktig:

– Det gir oss et større miljø for faglige drøftinger og erfaringsdeling, noe som er både verdifullt og utviklende. I tillegg gir alliansen oss god tilgang på nyttige kurs og programmer for kompetanseutvikling, sier Sofie.

Vil du utvikle deg gjennom våre innovative og ambisøse prosjekter?

Sammen med over 70 gode kolleger?

Da må du gripe denne muligheten!

Åge Nilsen AS søker prosjektleder

Om stillingen

Arbeidsgiver: Åge Nilsen AS

Stillingstittel: Prosjektleder

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Tromsø, Harstad eller Setermoen

Søknadsfrist: Løpende

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Åge Nilsen AS har gjennom innovativ og offensiv satsing etablert seg som en av Nord-Norges ledende rørleggerbedrifter. Vi utfører entrepriser i alle kategorier med hensyn til størrelse og kompleksitet. Hovedtyngden av våre prosjekter er innenfor næringsbygg, industri, boligprosjekter, skoler og undervisningsbygg, samt installasjoner for Forsvaret.

Selskapet håndterer også serviceavtaler og andre oppdrag både for proff- og privatkundemarkedet. I tillegg satser selskapet innenfor industri, fiskeri og proffservice. Vårt markedsområde favner nordre Nordland, Troms og Finnmark.

Selskapet ble etablert i Tromsø i 1957, og er i dag lokalisert med kontorer også i Harstad og på Setermoen. Årlig skaper våre 75 ansatte omsetning for 200 millioner kroner.

Det er våre ansatte som skaper verdi, gjennom å levere kvalitet i løsninger og installasjoner til våre kunder. Det forplikter oss til å sette det gode arbeidsmiljøet høyt. Samtidig er det viktig at vi som fellesskap skal levere i henhold til vår visjon og gjøre våre verdier.

Hos Åge Nilsen får du muligheten til å være med på de mest spennende og avanserte jobbene i vår region. Vår kompetanse gjør at ingen oppdrag er for store eller for avanserte til at vi kan levere.

Oppdragslisten viser at vi gang på gang vinner oppdrag når det er komplekse og innovative entrepriser. Noen ferske eksempler på dette er utbyggingen av nye UNN Narvik, Hammerfest sykehus, Tromsøbadet, lakseslakteriet Salmar InnovaNor, Smørbukklia Studentboliger og en rekke utbygginger for Forsvaret.

Vi garanterer at du får en utviklende arbeidshverdag med blant annet disse oppgavene:

 • Ledelse og styring av prosjekter/servicejobber fra start til slutt
 • Kalkulasjon, tilbudsavgivelse og kontraktinngåelse
 • God kommunikasjon med våre kunder, herunder håndtere deres behov og forventninger
 • Koordinere og samarbeide med håndverkere, leverandører og underentreprenører
 • Budsjett- og tidsstyring av prosjektene
 • Sikre etterlevelse av lover og forskrifter
 • Kvalitetssikring av planlegging, gjennomføring og overlevering

Kvalifikasjoner

 • Relevant rørfaglig utdanning
 • Erfaring som prosjektleder eller serviceleder
 • God kunnskap om rørtekniske systemer og produkter
 • Fortrolig med bruk av aktuelle IT-applikasjoner
 • Sterke lederferdigheter, hvor det viktigste er robusthet til å sikre stødig prosjektstyring, samt evne til motiverende ledelse av teamet
 • Gode ferdigheter i planlegging, kombinert med evne til å håndtere det uforutsette gjennom solid løsningsorientering
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, skriftlig og muntlig
 • Evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar for prosjekter, samtidig som du er uredd for å be om råd når det er nødvendig

Vi tilbyr

 • Muligheten til å lede avanserte og faglig utfordrende prosjekter
 • Et ambisiøst og faglig sterkt kollegium
 • Et arbeidsmiljø kjennetegnet av samarbeid og engasjement
 • Gode rammer for faglig og personlig utvikling, herunder videreutdanning
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med leder for prosjektavdeling, Jørn Dale på 958 75 960 eller vår samarbeidspartner Bedriftskompetanse AS ved Linn B. Sollund-Walberg på 990 06 318.

Vi ser fram til å snakke med deg!

Søknadsfrist: Løpende

Send søknad her (Jobbnorge)


Powered by Labrador CMS