STILLING LEDIG:

Anticimex vokser videre og ser etter Bygningssakkyndig / Boliginspektør i Alta

Vil du bidra til en tryggere bolighandel ved å utføre grundige bygningsrapporter?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Anticimex

Stillingstittel: Bygningssakkyndig / Boliginspektør

Stillingstype: Fast, heltid

Arbeidssted: Alta og omegn

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Anticimex er en verdensomspennende servicebedrift som ble grunnlagt i Sverige i 1934, og ekspanderte til Norge i 1973. Vi opererer innen tjenesteområdene skadedyrkontroll, mattrygghet, bygningsinspeksjoner og brannvern. Vi har 6 200 ansatte og betjener mer enn 3 millioner kunder i 18 land.

Er du lei av å jobbe på byggeplass? Nå har du mulighet til å endre hverdagen din til å dreie seg om inspeksjoner av bygg og bolig - på jakt etter feil og mangler, slitasje og elde. Vi har nylig ansatt mange dyktige bygningssakkyndige og boliginspektører til Region Nord. Nå, som veksten fortsetter, søker vi kolleger til Alta med nedslagsfelt i Alta og omegn.

Anticimex har sammen med sine samarbeidspartnere laget et unikt forsikringskonsept for boligselgere, hensikten er å skape trygghet for selger og kjøper slik at man reduserer risiko for konflikter. Selger bestiller boligselgerpakken gjennom sin megler, og du som bygningssakkyndig, utfører befaringer og relevante bygningsrapporter.

Anticimex` mål er å bli den største og foretrukne aktør i et spennende marked i utvikling. Vi søker derfor deg som har relevant bygningskompetanse og som brenner for å yte service og kvalitet til dine kunder. Du trives i en hektisk hverdag preget av varierte arbeidsoppgaver og mye kundekontakt. Høres dette interessant ut, bør du lese videre.

Arbeidsoppgaver:

  • Du vil jobbe med å utføre "Anticimex Boligsalgsrapport", som er bygningstekniske tilstandsrapporter til forsikringsselskaper, boligeiere, boligselgere, boligkjøpere og eiendomsselskaper med henblikk på å redusere risikoen for skader og problemer med bygningsmassen.
  • Du vil også jobbe med å levere "If Boligsjekken" til forsikringskunder. I praksis innebærer det å reise ut til boligeiere for å gjennomføre befaringer med søkelys på å gi gode råd og tips om vedlikehold, skadeforebygging, inneklima og fukt.
  • Under befaringene vil du også fungere som en faglig sparringspartner som gir råd om skadeforebygging og vedlikehold på en forståelig måte.
  • Arbeidsdagen vil i all hovedsak foregå ute hos våre kunder i Alta. Ideelt bosted er derfor her.

Vi kan tilby:

  • En fast stilling i et solid internasjonalt selskap i vekst med stort fokus på bærekraft, miljø og utvikling av moderne teknologi.
  • Du vil inngå i et lokalt team av flere dyktige kolleger, men også få kolleger på tvers av landet.
  • Anticimex har et vidt spekter av kunder i ulike bransjer, og arbeidsdagen vil derfor by på faglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver.
  • Vi tilbyr ordnede lønns- og arbeidsbetingelser og du vil ha tjenestebil til din disposisjon i arbeidshverdagen.
  • Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et innovativt miljø, med unike tjenester og få en arbeidsplass med stor takhøyde og trivselsfaktor.
  • Vi har nylig blitt "Great Place To Work" - sertifisert arbeidsgiver.

Hvem er du?

Vi søker deg som har formell- og realkompetanse innen byggfag. Vi verdsetter relevant praktisk erfaring og det vil være en fordel om du har kjennskap til relevante forskrifter og standarder. I tillegg forventer vi at du har grunnleggende IT kunnskaper, slik at du uten problemer kan lage rapporter på nettbrett eller pc, samt førerkort klasse B.

Du må ha et oppriktig engasjement for bygningsfaget. I tillegg må du være trygg i møtet med andre og ha en profesjonell og hyggelig fremtreden. Du er nøye, kvalitetsbevisst og brenner for å gi dine kunder den beste service. Du evner å formidle din kunnskap til andre på en enkel og forståelig måte. Du trives i en variert arbeidshverdag og du er opptatt av å levere effektivt og i henhold til gjeldende kvalitetskrav og tidsfrister.

Anticimex betjener en sammensatt kundegruppe og vi ønsker å speile markedets diversitet og mangfold. Derfor er det bare positivt om du ikke er helt A4 og representerer noe annet og mer enn gjennomsnittet.


Passer denne stillingen for deg og dine kvalifikasjoner?

Send din søknad elektronisk via skjema her.

Søknadsfrist: Snarest
Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med partner i People of Norway, Anette Nustad [email protected]/412 67 720.


Powered by Labrador CMS