STILLING LEDIG:

Leger, sykepleiere og pedagoger: Nå er det mange muligheter for deg i Nord-Norges mest spennende kommune!

Har du lyst til å være vitne til at et lokalsamfunn forandrer seg nærmest fra måned til måned? I så fall er det Andøy du må flytte til.

På bildet over ser du noen av dem som kan bli din kollega. Dette er hyggelig folk, altså!

Andøy er spennende. Råspennende.

– Ingen andre steder i Nord-Norge skjer det noe mer spennende enn det som skjer i Andøy i disse dager, sier enhetsleder Mette Larsen og skolefaglig rådgiver Sveinung Ellingsen i Andøy kommune.

De jakter nye medarbeidere til PP-tjenesten, skolen og helsesektoren.

Nederst i saken kan du lese hva vi søker etter.

Et samfunn i forandring

Mange tenker kanskje på Andøy som en «forsvarskommune», men den operative virksomheten til det norske Forsvaret fases ut i 2023.

På tuftene av et – for lokalsamfunnet – trist nedleggingsvedtak i Stortinget, reiste det seg optimisme og fremtidstro. Mange store prosjekt er i disse dager i ferd med å bli virkelighet.

Kommunesenteret og tettstedet Andenes vil forandres mye de neste årene.
Kommunesenteret og tettstedet Andenes vil forandres mye de neste årene.
«The Whale», som er under planlegging.
«The Whale», som er under planlegging.
Fra Andøya Space Port skal det snart skytes...
Fra Andøya Space Port skal det snart skytes...
...satelitter opp i verdensrommet.
...satelitter opp i verdensrommet.
Andfjord Salmon slipper snart ut laks i sitt første oppdrettsbasseng.
Andfjord Salmon slipper snart ut laks i sitt første oppdrettsbasseng.
  • Andøya Space skal bygge en stor satellittutskytingsbase på vestsiden av Andøya. Det er ventet at flere hundre mennesker vil jobbe ved basen. Andøya Space Defence har også store ambisjoner. Det samme har Andøya Space Education.
  • Andfjord Salmon har gigantiske planer om landbasert oppdrett. I slutten av juni 2022 setter selskapet ut den første laksen i sitt første kar. Lykkes Andfjord Salmon, vil Andøy trenge flere titalls nye medarbeidere til å fôre, slakte og pakke fisken.
  • Opplevelsessenteret «The Whale» står foran et gjennombrudd. Tegningene av bygget har gått verden rundt. Ambisjonsnivået er skyhøyt, og Andøy-samfunnet forbereder seg på stor turistvekst i årene som kommer. Faktisk har «The Whale» medvirket til at Andøy kommune har fordoblet antallet ansatte på vår tekniske avdeling. «The Whale» og andre store prosjekter gjør at kommunen må re-planlegges.
  • Andenes havn skal også bygges ut. Regjeringspartiene har lovet penger til en utbygging til en knapp halv milliard kroner. Store områder i havna skal bli land. Det gir grunnlag for en frisk satsing på ny virksomhet i havna. I tillegg blir innseilingen til Andenes mye tryggere.

Hva kan du gjøre i Andøy?

Andøy har et meget rikholdig fritidstilbud med mye idrett, som omfatter store ballidretter, ski, treningssentre og yoga.

Vi har Teaterklubb 81 som en krumtapp i vårt lokale kulturliv. Deres romjulsforestilling er berømt langt ut over Andøys grenser, men vi har også festivaler, orkester og revyer hvor revytruppen Fyr Laus er mest kjent.

Men størst av alt er mulighetene for friluftsliv. Fjelltopper med «insta-moments» har vi mange av. Du behøver ikke å gå på Måtind, men det hjelper å ha vært der. Se videoen!

Er du interessert i å fiske? Vel da kan du velge å fiske deg rundt Andøya til havs. Vi har noen av verdens beste fiskefelt til havs. Og på land står det også bra til. Roksdalsvassdraget er Nordlands største smålaksvassdrag. Du kan få stor fangst i flere titalls andre vann og elver.

Hvis du vil vite mer, se på side leviandoy.no

Hvem søker vi nå?

Enhetsleder Mette Larsen tilbyr følgende jobber:

Skolefaglig rådgiver Sveinung Ellingsen har flere gode jobber å tilby i Andøy. Først og fremst trenger vi spesialpedagoger til våre mange ungdommer og barn.

Er du klar for et eventyr her?

Jobb for to?

Er dere to som vurderer Andøy? Test oss!

Når du søker jobb, gjør oppmerksom på at dere har en partner som også trenger jobb. Vi vil gjøre hva vi kan for at dere begge skal få jobb.

Vil dere vite mer?

Snakk med dem som står oppgitt i utlysningstekstene, og du: Vil du jobbe i en spennende kommune som er under utvikling, er det hit du må komme!

Søk raskt! Ta gjerne kontakt allerede i dag

Powered by Labrador CMS