STILLING LEDIG:

Northern,Lights,In,Alta,,Norway

Er du klar for nordlys og vinter?

Altaelva,River,In,Norwegian,Finnmark,As,Seen,From,Kaiskuru,Locality

Eller sommer langs elva?

Da har vi jobb til deg i Alta!

Bli en del av vårt engasjerte og tverrfaglige team som barnepsykiater ved BUP Alta

Om stillingen

Arbeidsgiver: Finnmarkssykehuset

Stillingstittel: Barnepsykiater

Stillingstype: Fast / Heltid

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 03. mars

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Finnmarkssykehuset består av Kirkenes sykehus, Hammerfest sykehus, Klinikk Alta og Sámi Klinihkka, som alle har tilbud innenfor somatikk og psykisk helsevern og rus. I tillegg sørger Klinikk Prehospitale tjenester som er representert i nesten alle kommunene i fylket for AMK, bil-, båt- og luftambulansetjenesten i Finnmark.

Sammen har klinikkene ansvar for spesialisthelsetjenesten i fylket og skal ivareta helsa til 76 000 finnmarkinger spredt utover et stort areal, inkludert et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Med et fokus på god kvalitativ pasientbehandling så jobber vi for å være nær pasienten. Det innebærer at mange av oss reiser for å behandle pasientene der de bor.

Pasientens behov er utgangspunkt for all behandling, og kjernen i all pleie. Vårt møte med pasienter, pårørende, kolleger og eksterne samarbeidspartnere skal preges av: Kvalitet - Trygghet - Respekt - Lagspill

Finnmarkssykehuset ser verdien i et godt arbeidsmiljø og ønsker å være en arbeidsgiver som:

✔Gjenspeiler mangfoldet i samfunnet

✔Utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen

Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. Har du nedsatt funksjonsevne, opphold i CV-en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik alder og livserfaring er du 🧡lig velkommen til å søke stilling hos oss.

Vi søker de tøffe og fleksible fagfolkene. Her er små avdelinger som betyr at du får mer ansvar og mer varierte arbeidsoppgaver. Her betyr du mer!

Les mer her.

Vi søker fortrinnsvis psykologer, men særlig kvalifiserte med 3 åring helse- og sosialfaglig utdanning, pluss relevant videreutdanning gjerne på masternivå kan vurderes.

Vi legger vekt på kontinuerlig utvikling, innovasjon og en proaktiv tilnærming for å kunne levere den aller beste helhetlige barnepsykiatriske omsorgen. Vi søker etter en engasjert og dyktig barnepsykiater som ønsker å bidra til dette og styrke vårt team. Vi er et mangfoldig fellesskap av 18 dedikerte fagfolk fra ulike faggrupper.

Klinikk Alta er i stadig utvikling og vi jobber hver dag for at våre pasienter skal få den beste behandlingen og oppfølgingen som mulig, nærmest mulig deres hjemsted. For å få dette til følger vi vår viktigste verdi: lagspill!

Hos oss vil du blant annet delta i poliklinisk utredning og behandling av barne- og ungdomspsykiatriske vansker, symptombilder og tilstander som medfører ulik grad av funksjonstap. Vårt opptaksområde er Alta, Hasvik og Loppa kommune med omtrent 5000 barn og unge i alderen 0 - 18 år.

Vi bruker moderne teknologi som videokonsultasjoner, Teams og Whereby for å sikre effektiv kommunikasjon og behandling. Vi har gode relasjoner med våre nære samarbeidspartnere, og vi jobber tett sammen for å sikre best mulig omsorg og kunne bidra til bedre livskvalitet for våre barn- og unge.

Høres dette ut som noe for deg ønsker vi deg ❤ velkommen til å søke på stillingen.

Arbeidsoppgaver

 • Medisinsk utredning og behandling av barne- og ungdomspykiatriske tilstander i flerfaglige team
 • Deltagelse og bidrag til inntaksmøter, diagnosemøter og behandlingsmøter
 • Veiledning, deltagelse i utdanningsutvalg og internundervisning ved BUP Alta
 • Bidra med samhandling og veiledning til eksterne samarbeidspartnere rundt pasientene; fastleger, helsestasjon, barnevern, PPT, skoler og andre i spesialisthelsetjenesten
 • Reisevirksomhet vil være svært begrenset i omfang og kun innenfor vårt opptaksområde

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som lege
 • Norsk spesialistgodkjenning innen barne- og ungdomspsykiatri
 • Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med barn, ungdom og familier
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og for alle stillinger i Finnmarkssykehuset er det ønskelig at du har kjennskap til samisk språk og kultur
 • For alle våre pasientrettede stillinger kreves politiattest

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Evne til fleksibilitet og selvstendighet
 • Evne til struktur og punktlighet
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med erfarne og dyktige kollegaer i et dynamisk og godt fag- og arbeidsmiljø
 • Finnmarksavtale som innebærer 3 års opptjening for 4 måneders utdanningspermisjon med lønn, i stedet for 5 år opptjening som gis i sentral overenskomst
 • Reise- og flytteutgifter dekket etter gjeldende flyttereglement dersom du må flytte for å begynne hos oss
 • Gunstige forsikrings- og pensjonsordninger
 • Gode velferdsordninger
 • Konkurransedyktig lønn i henhold til gjeldende overenskomster
 • 💰 Husk at Finnmarkssykehuset HF ligger i Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms som blant annet gir deg disse økonomiske fordelene:
 • Gratis barnehage, 12 timer gratis SFO per uke, årlig nedskriving av studielån på inntil 30 000 kr/år, skattefradrag på alminnelig inntekt på ca. 20 000 kr/år og billigere strøm. For en familie med for eksempel to barn i barnehage innebærer dette en besparelse/økonomisk fordel på ca. 160 000 kr/år!

❤ HER BETYR DU MER!

For spørsmål om stillingene, kontakt gjerne 

Søknadsfrist: 03. mars


Send søknad her

Powered by Labrador CMS