STILLING LEDIG:

Vil du lete frem gode nyhetssaker for NRK nord? Vi søker journalist i Harstad

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

Om stillingen

Arbeidsgiver: NRK Troms og Finnmark

Stillingstittel: Nyhetsjournalist

Stillingstype: Fast/heltid

Arbeidssted: Harstad/Tromsø

Søknadsfrist: 5. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vi ser etter en offensiv og kreativ journalist med digital kompetanse som har et sterkt ønske om å finne og lage de gode og engasjerende sakene fra Harstad og regionen rundt.

Du må være opptatt av det som skjer i samfunnet, både lokalt og nasjonalt. Men du må også kunne lete fram de nære og personlige historiene. Du må ha erfaring med nettjournalistikk. På vårt lokalkontor vil du få en utfordrende og variert arbeidshverdag, som krever at du er selvstendig.

Du vil jobbe med nyhetssaker både ute i felt og fra kontoret, og du vil levere innhold til både nett, TV, radio og annet lydinnhold. Vil tilbyr tilpasset opplæring på NRKs verktøyer etter behov, og gode muligheter for personlig utvikling.

Hvordan er arbeidshverdagen?

Hos oss er alle nyhetsreportere og hverdagen er variert. Vi tar alltid utgangspunkt i den gode ideen, og vurderer ut fra den hvor innholdet skal publiseres.

Du får stort rom for å jobbe med egne saker og ideer, og vil få muligheten til å rapportere direkte i NRKs nyhetssendinger. Vi er særlig opptatt av at sakene våre skal være relevante for et ungt publikum.

Du må være nysgjerrig, samfunnsorientert og glad i å snakke med folk.

Hva bør du kunne?

Som journalist hos oss bør du ha nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du kjenner igjen en god historie når du ser den.

Du har erfaring som journalist eller annen relevant innholdsproduksjon.

Du er leken og nyskapende og har digital kompetanse. Du brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig.

Harstad er sentrum i Nord-Norges mest folkerike region, og har 25.000 innbyggere.

The,Beautiful,Landscape,In,The,Nothern,Lofoten.,This,Place,Is
The,Beautiful,Landscape,In,The,Nothern,Lofoten.,This,Place,Is

Byen er omgitt av eventyrlige naturopplevelser og fantastiske fjell på alle kanter.

Vi tilbyr

Å være journalist i NRK Troms og Finnmark er en svært spennende jobb der du daglig får nye, varierte utfordringer og stor frihet som vil gi deg erfaring i ulike roller.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging og rom for utvikling i en spektakulær del av Norge.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.


For mer informasjon, kontakt gjerne

  • Turi Enoksen, redaksjonssjef, på 41422525 eller
  • Håkon Grønbech, distrikstdirektør, på 91818933

Søknadsfrist: 5. juni

Send søknad i vårt skjema her


Powered by Labrador CMS