STILLING LEDIG:

Er du klar for å få denne gjengen som dine nye kolleger på teknisk drift og utvikling i Skjervøy?

Skjervøy rigger seg for framtiden med flere store prosjekter: Det gir jobb for ingeniører som ønsker viktig erfaring og kompetanse

Har du ingeniørbakgrunn, er på jakt etter nye eventyr, og store prosjekter du kan fylle på CV-en? Da kan Skjervøy kommune være nettopp det du leter etter.

Publisert Sist oppdatert

Skjervøy er kystbyen i Nord-Troms. Tuftet på fiskeri og sjøfart, og som nå står overfor en større vekst innen turisme. 

Dette er en typisk øykommune, med fastlandsforbindelse via tunnel, med storhavet på utsida, omslynget av snødekte og ville alper på innsida. 

Skjervøy har hatt bosetning helt tilbake til steinalderen, og er i ferd med å bli et yndet feriested for toppturentusiaster, og andre som elsker naturen.

Einar Lauritzen er i dag prosjektleder i Skjervøy, og kan bli din kollega.

Flere store prosjekter

Kommunen er i vekst på flere fronter. Det er behov for større næringsarealer, infrastruktur, utbygging av omsorgsboliger og sjønære fasiliteter, samt en helt ny skole. 

Nå trenger kommunen tre nye prosjektledere på drift og utvikling som kan ta ansvar for disse prosjektene. 

To av stillingene er midlertidige i to år, med opsjon på forlengelse, mens den tredje stillingen er fast. 

Med andre ord kan du enten planlegge for et langt opphold på Skjervøy, der du bringer med deg hele familien, eller du benytter en unik mulighet til å skaffe deg meget relevant erfaring for videre karriere.

– Vi har svært mange oppgaver som skal løses de kommende årene, og derfor har vi arbeid til tre nye prosjektledere, sier Einar Lauritzen.

Han kommer i dag som prosjektleder i kommunen, og ønsker seg nye kolleger som kan avlaste ham i det pågående arbeidet.

– Jeg jobber en del med vann og avløp, og i disse dager bygger vi ut et større industriområde på sørsida av Skjervøy, sier Lauritzen.

Er dette jobben for deg? Les videre, eller gå rett til vårt enkle søknadsskjema!

Vil du være med på å bygge ny skole og annen infrastruktur i Skjervøy?

Fakta om Skjervøy

 • Kommunen ligger i sin helhet på øyer, der de største er Arnøya, Kågen, Uløya, Laukøya og Skjervøya. Kommunesenteret ligger på Skjervøya, hvor også størstedelen av befolkninga bor.
 • Totalt er det vel 2800 innbyggere i Skjervøy.
 • Kommunens hovednæringer er knyttet til fiskeri og havbruk. Store aktører som Mowi, Lerøy Seafood og Arnøy Laks er betydelige arbeidsgivere i Skjervøy.
 • Turisme spesielt har økt i betydning de siste årene, med besøkende som kommer for å oppleve den storslåtte naturen og mulighetene for friluftsliv.
 • Kommunen har et strategisk samarbeid på flere felt med nabokommuner som Nordreisa, Kåfjord, Kvænangen, Lyngen og Storfjord.

Varierte arbeidsoppgaver

Kanskje det viktigste arbeidet de kommende årene er riving av barneskolen som ligger sentralt i sentrum av kystbyen, og bygge helt nytt. 

I tillegg skal den tilhørende svømmehallen renoveres. Dette er to prosjekter som er svært viktig for kommunens barn- og unge.

– Dette er to prosjekter som skal gå parallelt, og vi ønsker å få prosjektene realisert så raskt som mulig. Skolen er i dårlig forfatning, og bassenget trenger sårt en oppgradering, sier kommunalsjef for teknisk drift og utvikling, Kjell Ove Lehne.

Oppgavene til prosjektlederne blir varierte, og i en liten kommune som Skjervøy må man påregne noe ekstra ansvar. 

Man må jobbe med offentlige innkjøp, utarbeide anbudsdokumenter, gjennomføre prosesser, kontraktsinngåelser, og oppfølging av løpende byggeprosesser.

Kommunen vil ha fire prosjektledere som skal jobbe sammen i team for å få mest mulig effektivitet i utbyggingsprosessene.

– Sammen skal man jobbe kreativt for å finne de riktige løsningene, fordele oppgaver seg imellom, og lede hverandre gjennom prosjektene, sier kommunalsjefen.

Offentlige anskaffelser

Mye av jobben blir å holde tett dialog med entreprenørene, og saksbehandling til politiske utvalg.

– Vi ønsker oss tre personer med forskjellig erfaring innen relevante bransjer. Å ha kjennskap til plan- og bygningsloven vil være en fordel, sier kommunalsjefen.

Han tilbyr spennende og varierte arbeidsdager, med store ansvarsområder, og gode muligheter til å skaffe seg kompetanse samt innblikk i offentlige anskaffelser.

– Om man senere i livet skal jobbe i privat eller offentlig sektor, er det nyttig å ha med seg erfaring innen offentlige anskaffelser. Her har du også en interkommunal innkjøpssjef og støtte seg til, sier Lehne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjervøy ligger lunt til - men likevel tett på naturens villeste elementer

Havbruk og fiske er en viktig del av samfunnet

Reflection,On,Kgen,Island,,Arctic,Norway

Og her er det selvsagt umiddelbar nærhet til spektakulære naturopplevelser

Landlig kommune, men ikke isolert

Skjervøy ligger landlig til, men den offentlige kommunikasjonen til nærliggende kommuner, og ikke minst Tromsø, er god

Flere ganger i uka går det hurtigbåt til Nord-Norges største by, med alle sine fasiliteter og tilbud. En drøy halvtimes kjøretur unna Skjervøy sentrum ligger Sørkjosen Lufthavn, som har daglige avganger til Tromsø. 

Kommunalsjef Kjell Ove Lehne ønsker seg fremoverlente prosjektledere til Skjervøy.

I tillegg går det daglige busser både nordover og sørover til Skjervøys nabokommuner, samt at Kystruten går forbi to ganger daglig. 

– Kommunen ønsker hovedsakelig at arbeidsstedet er på Skjervøy, men vi åpner for at man kan ta med seg jobben på reise innimellom. For eksempel at man tar en langhelg i Tromsø, eller lignende, sier kommunalsjef Kjell-Ove Lehne.

Variert skole og fritidstilbud

Tettstedet Skjervøy byr på flere spennende opplevelser og både små og store butikker. I kommunesenteret ligger det en videregående skole med en rekke studietilbud. Her tilbys elevene alt fra idrettsfag til informasjonsteknologi og medieproduksjon, til naturbruk, elektro, samt mye mer.

I sentrum er det kino, serveringssteder, hotell og gjestehus, for å nevne noe. Sentrum av Skjervøy har de siste årene blitt oppgradert og fremstår som et koselig sted for små og store.

Det er også et hav av idrettstilbud og andre fritidstilbud å velge mellom. Vi kan nevne både håndball, fotball, skøyter, ski, kulturskole, frivillige organisasjoner, og mye mer. 

For de friluftsinteresserte er det også store muligheter, og dersom du er av typen som liker toppturer, finnes det uante muligheter. Sommer som vinter.

The,Lovely,View,On,Skjervy

Vil du være med på å utvikle Skjervøy-samfunnet?

Skjervøy kommune søker prosjektledere, til Teknisk drift og utvikling

Om stillingen

Arbeidsgiver: Skjervøy Kommune

Stillingstittel: Prosjektledere

Stillingstype: 1 fast, 2 midlertidige

Arbeidssted: Skjervøy

Søknadsfrist: 16. juni

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Skjervøy Kommune ligger idyllisk til ved kysten av Nord-Troms, og er i sin helhet på øyene Arnøya, Kågen, Uløya, Laukøya, og Skjervøy hvor kommunesenteret ligger. 

Kommunen har eksistert siden 1837, og har i dag vel 2800 innbyggere.

Skjervøy kommune har et interkommunalt samarbeid med blant annet Nordreisa, Lyngen, Kåfjord, Tromsø, og Kvænangen. 

Skjervøy kommune er en framoverlent kommune som er i rivende utvikling. Vi har mange spennende prosjekter på gang og under planlegging. 

Vi skal blant annet bygge ny barneskole, renovere svømmebasseng og bygge ut omsorgsboliger. Vi skal i tillegg i gang med boligutbygging. Vi er en øykommune som satser aktivt på å legge til rette for næringsaktivitet blant annet med ulike havneprosjekter.

Vi ser etter flere dyktige prosjektledere som som skal realisere disse prosjektene. Vi søker inntil 3 prosjektledere; 1 fast og 2 midlertidige. Dette vil utgjøre et faglig team sammen med våre dyktige ansatte.

Kvalifikasjoner

Til den faste stillingen, søker vi etter deg som har:

 • Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå som ingeniør, minimum bachelor eller tilsvarende.
 • Du har minimum 2 års erfaring og kompetanse innenfor prosjektledelse/prosjektstyring herunder oppfølging av internkontroll og økonomistyring.
 • Du har fortrinnsvis erfaring fra eiendoms-, byggentreprenør-, og/eller rådgivende ingeniørvirksomhet. Gjerne også med kunnskap om analysearbeid/arealplanlegging.
 • Du har arbeidet med innkjøp og har erfaring med offentlige anskaffelser.
 • Du har gode digitale ferdigheter og bruker relevante digitale verktøy.
 • Sertifikat klasse B
 • Gode skriftlig og muntlig ferdigheter i norsk. Du må gjerne beherske engelsk muntlig og skriftlig. 

 • Dersom du søker på de midlertidige stillingene, har du:

 • 3 års høyere utdanning. Særlig relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet. Erfaring med prosjektledelse herunder oppfølging av kvalitet, framdrift og økonomi. Sertifikat til bil

Fem gode grunner til å jobbe i Skjervøy:

 • Gode karrieremuligheter: Skjervøy er i en vekstfase med flere store prosjekter innen infrastruktur, næring og utvikling. Som prosjektleder vil du få muligheten til å være med på denne spennende reisen, og få verdifull erfaring som vil styrke din CV.
 • Varierte arbeidsoppgaver: Som prosjektleder i en mindre kommune som Skjervøy vil du få varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar. Du vil jobbe med alt fra offentlige anskaffelser, politiske prosesser til oppfølging av byggeprosesser, noe som gir en bred erfaring.
 • Nærhet til naturen: Skjervøy ligger vakkert til ved kysten av Nord-Troms, omgitt av imponerende natur med fjorder, fjell og øyer. Dette gir fantastiske muligheter for friluftsliv og toppturer både sommer og vinter.
 • God offentlig kommunikasjon: Selv om Skjervøy ligger landlig til, er kommunikasjonen til nærliggende byer som Tromsø god. Dette gjør det enkelt å kombinere det landlige livet med tilgang til byens fasiliteter og tilbud.
 • Fritidstilbud og fellesskap: Skjervøy har et mangfoldig fritidstilbud med alt fra idrettsaktiviteter til kulturskole og frivillige organisasjoner. Byen har også oppgradert sentrum med butikker, kino, serveringssteder og hotell, samt et trivelig lokalsamfunn å være en del av.

Personlige egenskaper

 • Du er engasjert, positiv og bidrar aktivt i de oppgavene som du jobber med.
 • Vi forventer at du medvirker til kontinuerlig forbedring i ditt arbeid gjennom å omsette våre verdier i praksis. Det betyr at vi søker deg som karakteriseres av å være:
 • Handlekraftig – du har god arbeidskapasitet, er løsningsorientert og kan arbeide selvstendig. Inkluderende – du er imøtekommende, fleksibel og like å finne løsninger i lag.
 • Faglig kompetent- du ha fokus på faglige løsninger, er nøyaktig og strukturert.
 • Utviklende – du evner å tilegne deg ny kunnskap og bidrar aktivt i nødvendige endringer I tillegg legger vi stor vekt på tilstedeværelse og stabilitet hos våre medarbeidere. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Aktuelle søkere til stillingen blir innkalt til intervju.

Vi tilbyr

 • Spennende og utviklende arbeidsoppgave som gir faglig utvikling og er viktig for utviklingen i Skjervøy kommune.
 • Arbeid i team med flere prosjektledere.
 • Gode lønnsbetingelser og pensjonsvilkår
 • Hjelp til å skaffe bolig
 • Skjervøy kommune er en del av virkemiddelssonen med nedskriving av studielån, skattefordeler og lavere el-avgift
 • Rekrutteringsbonus med kr 25.000,- ved signering av kontrakt og kr 25.000 etter 2 år. Fleksibel arbeidstid
 • Et aktivt og levende lokalsamfunn med mulighet for personlig og faglig utvikling

For spørsmål, kontakt kommunalsjef Kjell Ove Lehne på 90937495 eller e-post

Søknadsfrist: 16. juni

Send enkel søknad i vårt skjema: 

 
Powered by Labrador CMS