STILLING LEDIG:

norway landscape ice nature of the city view of Spitsbergen Longyearbyen  Plateau Mountain Svalbard   arctic ocean winter  polar night view from above
norway landscape ice nature of the city view of Spitsbergen Longyearbyen Plateau Mountain Svalbard arctic ocean winter polar night view from above

Vil du lede eiendomsvirksomheten til en av Norges viktigste hjørnesteinsbedrifter – i skjæringspunktet arktisk næringsutvikling og industri?

Landscape,Deserted,Longyearbyen,City,Nobody,With,Blue,Sky,And,Summer
Landscape,Deserted,Longyearbyen,City,Nobody,With,Blue,Sky,And,Summer

...og et selskap som samtidig skal understøtte målene i norsk Svalbard-politikk?

Store Norske søker leder for eiendomsvirksomheten

Sentral lederrolle i et konsern med stor aktivitet innen eiendom, logistikk og fornybar energi.

Om stillingen

Arbeidsgiver: Store Norske Næringsbygg AS

Stillingstittel: Leder for eiendomsvirksomheten

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Longyearbyen

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Store Norske ble etablert i 1916 og har vært en hjørnesteinsbedrift på Svalbard i over hundre år. Store Norske har virksomhet innen bergverk, eiendom, logistikk, energi, kulturminner og reiseliv, og er ansvarlig for gjennomføring av Miljøprosjekt Svea og Lunckefjell. Selskapet er 100 % eid av staten ved Nærings- og fiskeridepartementet. Se mer informasjon på www.snsk.no.

Store Norske er den største boligeiendomsforvalter i Longyearbyen med ca. 500 boliger, som vi drifter, vedlikeholder, utvikler og leier ut.

Vi eier og utvikler næringseiendom både til egen virksomhet og særlig for utleie til næringsliv og institusjoner i Longyearbyen og på Svalbard. Eiendomsvirksomheten er tredelt med kommersiell avdeling, utviklingsavdeling og driftsavdeling.

Som et statseid selskap, er det viktig for Store Norske å være med på å sikre stabilitet i Longyearbyen gjennom eierskap og forvaltning av boliger og næringseiendom.

Vi skal bidra til å utvikle eiendomsmassen i byen og sørge for at den utnyttes mest mulig effektivt.

Vi skal bidra til å redusere energibehovet og miljøavtrykket gjennom forvaltning av egen bygningsmasse og samarbeid med lokale aktører.

Som leder for eiendomsvirksomheten til Store Norske på Svalbard har du personalansvar for 14 ansatte. Du vil ha overordnet ansvar for utvikling og forvaltning, drift og vedlikehold av både boliger og næringsbygg. Du inngår i ledergruppa i Store Norske, hvor eiendom er viktig for å oppnå målene innenfor alle forretningsområdene.

Store Norske er en viktig organisasjon for å ivareta Norges interesser på Svalbard. Det er en fordel med interesse / forståelse for samfunns- og næringspolitikk i kombinasjon med forretningsforståelse.

Den rette kandidaten har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring innen eiendomsbransjen. Du er en forretningsorientert leder med god rolleforståelse, som kommuniserer godt på alle nivå. Du har en trygg og solid lederstil, med et sterkt teamfokus.


Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved

  • Patrick Gjønnes tlf. 410 42 063
  • Renee Davadi, tlf. 988 94 662
  • eller Emma-Pauline Fleischer, tlf. 468 08 401

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad via vårt skjema på Visindi.no


Powered by Labrador CMS