Det er over 80 år siden vi startet opp vår virksomhet, og med det er vi en av landsdelens eldste entreprenørbedrifter.
I disse årene har vi bygget og renovert industri- og næringsbygg for private og offentlige byggherrer i Nordland & Troms.
Vår virksomhet omfatter både betong- og trearbeider, og vi påtar oss også totalentrepriser. I tillegg har vi Karstein Kristiansen Ferdigbetong integrert i vår drift. I 2020 omsatte vi for ca 85 mill og vi er ca 45 ansatte.
Karstein Kristiansen Entreprenør er et lokalt entreprenørselskap i vekst, i en kommune og region med noen av landets mest spennende prosjekter. Vi har nettopp bygget et landbasert oppdrettsbasseng, og snart skal vi bygge utskytingsrampe for satelitter.
Til disse og flere prosjekter søker vi nå flere folk. Vil du jobbe med oss?
De fleste som jobber hos oss, blir her i mange år. Snart skal noen av våre byggeplassledere gå av med pensjon.
Samtidig opplever vi stor vekst med mange spennende prosjekter, som for eksempel satelittoppskyting på Andøya Space Port.
Alt dette gir rom for nye talenter – som kan prege våre prosjekter i mange år!
Hvem passer dette for?
Du har erfaring og/eller relevant utdanning, men det viktigste er ambisjoner, ledertalent og potensial. Viktige nøkkelord er kommunikasjon, samarbeid og digitale ferdigheter.
KKE skal være med å bygge utskytingsrampe for satelitter. Vil du være med på slike prosjekter?
Ansvar/arbeidsoppgaver
Ansvar for drift av byggeplassen, med alt det innebærer:
Ukeplanlegging og rapportering, daglige innkjøp og bestillinger, mottakskontroll, styring av underentreprenører, koordinering av informasjon ledelse / byggherre, kvalitetskontroll, registreringer, helse, miljø og sikkerhet.
Du vil jobbe på byggeplasser i vårt markedsområde Hålogaland, hovedsakelig i Vesterålen.
Les mer om jobben og møt noen av våre byggeplassledere nederst i denne annonsen!
Kvalifikasjoner
Vi er på jakt etter flere typer nye kolleger:
Du som har erfaring, kompetanse og er klar til å ta ansvar som byggeplassleder.
Du begynner som trainee, med et avtalt løp for å få kompetanse og erfaring.
Det kan være flere veier til å bli byggeplassleder:
Du har gjerne fagbrev innen betong eller tømrer og praktisk erfaring.
Lang erfaring uten formell kompetanse kan også være en aktuell bakgrunn.
Vi oppfordrer dessuten personer med ingeniørbakgrunn / høyere utdannelse å søke.
Erfaring og kompetanse avgjør hvilket ansvar du får fra start. Det er gode muligheter for kompetanseutvikling og utdanning, som NESOs formannsskole.
Hvorfor skal du velge oss?
Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold med gode muligheter for videreutvikling og mer ansvar. Lønn etter avtale, overtidsbetaling, god pensjonsordning og godt arbeidsmiljø.
Søker vil også kunne ta del i overskuddsdeling i bedriften.
For spørsmål om stillingene, ta kontakt med
rekrutteringsansvarlig Kjartan Ridderseth på [email protected] eller 97006787
du kan også ta kontakt med Tone Grav i KKE på 76 11 54 50
Er du nysgjerrig på denne muligheten?
Registrer din CV og kontaktinfo i skjemaet under, og du blir kontaktet for videre prosess.
Kandidater behandles fortløpende, meld din interesse snarest
– Når jeg jobber på Andenes er jeg oppe kl 05.10. Kjører hjemmefra ca. 05.50. På tur utover begynner planlegginga av dagens gjøremål, da «kværner» hjernen godt! Ankommer kontoret i god tid, liker å være forberedt før gutta ankommer byggeplassen. Når vi har mange UE-er på plassen er det en del som må planlegges, at ting blir gjort i riktig rekkefølge. Så det blir koordingering og byggemøter hver uke.
Hva er det beste med jobben som byggeplassleder?
– Det er ingen dag som er lik, og det blir aldri kjedelig. Jeg liker utfordringer. Og dette er en ryddig, trygg og organisert bedrift å jobbe for.
Hvordan ble du byggeplassleder?
– Jeg gikk to år på tømrerlinja på Melbu, fra 1982 til 84. Svennebrevet tok jeg på 90-tallet. Etterhvert tok jeg bas-skole og så formannsskolen i Tromsø, i regi av NESO.
Og hva gjør at du har blitt så lenge; siden 1986?
- Enten er man steike tullåt, eller så trives man. Og det er nok det siste som gjelder.
Magnar Svandal (63), over 20 år i KKE
Hvordan er jobbhverdagen din?
– Den er ofte ganske hektisk, med mange utfordringer som skal løses. Vi er nok mer på kontoret enn før, med mye dokumentasjon må skrives ned. Og så skal vi holde oversikt på alt som skal skje. Før var vi mye mer ute i aloen! Men vi er selvsagt på byggeplassen også hver dag.
Hva er det beste med jobben som byggeplassleder?
– Det er å få være med å skape noe. Hverdagen er hektisk, men det er noe spesielt over å se et bygg blir til, fra første spadetak til ferdig bygg. Som da vi bygget 10.000 kvadratmeter for Salmar på Senja. Flere byggetrinn på Andøya Space. Det er mye å se tilbake på!
Hvordan ble du byggeplassleder?
– Jeg gikk fra tømrer til bas, og så ble jeg byggeplassleder. Så har jeg byttet jobb noen ganger, men nå har jeg vært her siden 2006. Og det er forresten et godt råd til dagens unge: De må ikke jobbe ett sted i 30 år. Dra gjerne ut og få erfaring, så lærer de noe nytt de kan ta med seg hjem.
Anders Larsen (41), 5 år i KKE
Hvordan er jobbhverdagen din?
– Det går mye på planlegging, bestilling, koordinering av egne ansatte og underentreprenører. Rett og slett følge opp at det vi leverer fra oss er korrekt. Det blir mye på kontoret, men vi kan ikke utføre kvalitetskontroll derfra. Da må du ut og ta bilder, så det blir noen hundre av dem i måneden! Og selvsagt: HMS, som er det viktigste av alt.
Hva er det beste med jobben som byggeplassleder?
– Det er utfordrende, mye variasjon, ingenting er likt. Du kan gå fra en kai til et fabrikklokale og så en butikk som neste prosjekt. Det veldig forskjellige faser, som på toppene når alt skjer samtidig. Det gir en veldig variert arbeidsdag og rytme. Og så er det noe med å se et stort bygg bli ferdig, og at brukerne er veldig godt fornøyd. Det gir litt stolthet!
Hvordan ble du byggeplassleder?
– Jeg startet i Skanska, og hadde 17 år som ufaglært hjelpearbeider og bas. Så ringte det noen en dag og lurte på om jeg hadde lyst til å søke på jobb som byggeplassleder. Det hadde jeg ikke tenkt på, men kom på noen hyggelige intervjuer og så fikk jeg jobben. Jeg har fortsatt ikke fagbrevet, men har nå bygget fabrikk til 50 millioner på Drag. Og så skal jeg ta fagbrevet nå snart!